Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü şiş görmek

Rüyada gözü şiş görmek

Rüyada gözü şiş görmek kendisini korumaya alacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gözü şiş gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada gözleri şiş görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini şiş görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, insanların alım gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gözlerini şişmiş görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments