Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş göz görmek

Rüyada şişmiş göz görmek

Rüyada şişmiş göz görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, mutluluğa ve neşeye, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kazancın devamlı olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada şişmiş göz gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü şiş görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.

Rüyada gözleri şiş görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş göz görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments