Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri şiş görmek

Rüyada gözleri şiş görmek

Rüyada gözleri şiş görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada gözleri şiş gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Rüyada gözleri şiş görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, zor durumlara düşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, mal mülk kazanacağına, çok hayırlı insan olunacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Rüyada şiş göz görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments