Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini şiş görmek

Rüyada gözlerini şiş görmek

Rüyada gözlerini şiş görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini şiş gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada gözü şiş görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kendisiyle övüneceğine tabir olunur.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments