Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek âlim kimselerden feyz alacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, bekar ise evleneceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol gözünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek kötülüklerden uzak kalacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözlerini şiş görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada şiş göz görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek kazancının düşeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada gözleri şiş görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada gözü şiş görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments