Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünün içine bakmak

Rüyada birinin gözünün içine bakmak

Rüyada birinin gözünün içine bakmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada birinin gözünün içine bakmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada göz göze bakmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, işlerin büyüyeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin içine bakmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada gözün içine bakmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada aynada gözüne bakmak rahatının bozulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine bakmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün içine bakmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak büyük rahatlık yaşanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne bakmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments