Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada gözüne bakmak

Rüyada aynada gözüne bakmak

Rüyada aynada gözüne bakmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, dertlerinden arınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine tabir olunur.

Rüyada aynada gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada aynada gözlerine bakmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalettir.

Rüyada aynada gözüne bakmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada aynada dişlere bakmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kendine aynada bakmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Rüyada aynada dişlerine bakmak yeni işler peşinde koşulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy aynasına bakmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ihanet göreceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle aynaya bakmak umutlarının biteceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments