Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerine bakmak

Rüyada gözlerine bakmak

Rüyada gözlerine bakmak hasretlerin biteceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Rüyada kendi gözüne bakmak adımlarını daha sağlam atacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada gözüne bakmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada gözüne bakmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yeni iş kollarına girileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada tek gözle bakmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere bakmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin gözlerine bakmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments