Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne bakmak

Rüyada gözüne bakmak

Rüyada gözüne bakmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Rüyada eşinin gözlerine bakmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulur.

Rüyada birinin gözüne bakmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada gözlere bakmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Rüyada aynada gözlerine bakmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, içebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz göze bakmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözle bakmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, makamından olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments