Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün içine bakmak

Rüyada gözün içine bakmak

Rüyada gözün içine bakmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada gözün içine bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada kendi gözlerine bakmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün içine bakmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulur.

Rüyada göz göze bakmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine inanılır.

Rüyada tek gözle bakmak Allah katında yükseleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gözüne bakmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments