Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük satın aldığını görmek

Rüyada yüzük satın aldığını görmek

Rüyada yüzük satın aldığını görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük satın aldığını gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, adaletin geleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada otomobil satın aldığını görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada elbise satın aldığını görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, tartışmaların son bulacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Rüyada un satın aldığını görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek erken evlilik yapacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments