Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kazancının her geçen gün artacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalettir.

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kazancın artacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments