Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tuttuğunu görmek

Rüyada el tuttuğunu görmek

Rüyada el tuttuğunu görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, masa başı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada el tuttuğunu görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada elini tutan birini görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada elini tuttuğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek kurulu düzenin bozulacağına, kendisine ev alacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments