Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, doktordan doktora koşturacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balık tutmayı görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, engellerin ortadan kalkacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Rüyada balık tutan görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutan adam görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada denizden balık tuttuğunu görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yeni bir eve taşınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments