Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, muradın gerçekleşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işlerini hafifleteceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek haram mal yiyip içeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada el tuttuğunu görmek çok güzel işlere gireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek çıkış yolları bulacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments