Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlara kına sürmek

Rüyada saçlara kına sürmek

Rüyada saçlara kına sürmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada saçlara kına sürmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada saçına kına sürmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada saçlara kına sürmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçını kına sürmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, maddi gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada saça kına sürmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarına kına sürmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine inanılır.

Rüyada kına sürmek yüksek diploma alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa kına sürmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yüze kına sürmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işyerini kapatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments