Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına kına sürmek

Rüyada başına kına sürmek

Rüyada başına kına sürmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada başına kına sürmek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Rüyada başa kına sürmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada başına kına sürmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tırnağa kına sürmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada yüzüne kına sürmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına tabir olunur.

Rüyada saçına kına sürmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kına eline sürmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Rüyada saça kına sürmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kına sürmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments