Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına kına sürmek

Rüyada saçlarına kına sürmek

Rüyada saçlarına kına sürmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Rüyada saçını kına sürmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada saça kına sürmek umutsuzluğa düşeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada saçına kına sürmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlara kına sürmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin eline kına sürmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işarettir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına sürmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kötü duygularını yeneceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments