Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına sürmek

Rüyada kına sürmek

Rüyada kına sürmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kına sürmek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada yüze kına sürmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi gücünün katlanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına sürmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet eder.

Rüyada alnına kına sürmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek çok zor duruma düşüleceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada başa kına sürmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Rüyada saçını kına sürmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bahtının açık olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına kına sürmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, borçlarının biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments