Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kına sürmek

Rüyada yüzüne kına sürmek

Rüyada yüzüne kına sürmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada yüzüne kına sürmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada yüzüne kına sürmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze kına sürmek endişelerin son bulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına inanılır.

Rüyada başına kına sürmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına sürmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada saça kına sürmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada saçlara kına sürmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline kına sürmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments