Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin düğüne gittiğini görmek

Rüyada birinin düğüne gittiğini görmek

Rüyada birinin düğüne gittiğini görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin düğüne gittiğini gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada düğün kalabalık görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı düğün görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada düşmanın düğününü görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle düğününü görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, işlerin düzgün gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada düğünde kavga etmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments