Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, borçları varsa ödeyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulur.

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, işinde en iyisi olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada düğün hazırlığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak doğru iş ortaklığı yapacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments