Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta düğün görmek

Rüyada mezarlıkta düğün görmek

Rüyada mezarlıkta düğün görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, ele geçen parada artış olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bereketli bir döneme girileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta düğün gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Rüyada mezarda düğün yapmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, işiyle nam salacağına delalettir.

Rüyada mezarda düğün görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezar ve düğün görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, başarılarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalettir.

Rüyada düğün gelinlik görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada düğün pastası yemek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada kocanın düğününü görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments