Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde kavga etmek

Rüyada düğünde kavga etmek

Rüyada düğünde kavga etmek hem de sevdiklerinin olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kavga etmek gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Rüyada düğünde kavga etmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve kavga görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, başına türlü belalar geleceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada kavgalı düğün görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalettir.

Rüyada düğünde kavga görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, gönül sızılarının dineceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada düğün izlemek belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün kurmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünü gitmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine yorulur.

Rüyada düğün alışverişi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments