Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı düğün görmek

Rüyada yabancı düğün görmek

Rüyada yabancı düğün görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.

Rüyada yabancı düğün gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada yabancı düğün görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yabancı birinin düğününü görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı yazı okumak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancıyla el ele tutuşmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir eve girdiğini görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yabancı ülke gitmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments