Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, maddi durumun düzeleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek hayatının başarılarla dolacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kendi düğününe gidememek insanlara yardım edeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kötü ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle düğüne gitmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments