Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın düğününü görmek

Rüyada düşmanın düğününü görmek

Rüyada düşmanın düğününü görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kazancını artıracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada düşmanın düğününü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle yani ikametgahınızla ilgili bazı zorluklar, rahatsızlıklar görülebilir.

Rüyada düşmanının düğününü görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, başa iş açacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine inanılır.

Rüyada düşmanın düğününü görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada düşman olduğun birini görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, mülk sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanlarla barışmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Rüyada düşman kovalamak huzursuz olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments