Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dudağından öpmek

Rüyada birinin dudağından öpmek

Rüyada birinin dudağından öpmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada kadını dudaktan öpmek herkes tarafından saygı göreceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek hayatın yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek kısa süre içinde engelleneceğine, kendi işine kavuşacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek işlerin hafifleyeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dudağından öpmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağından öpmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kızı dudağından öpmek kendisi için mal mülk alacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments