Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını dudaktan öpmek

Rüyada kadını dudaktan öpmek

Rüyada kadını dudaktan öpmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, kötü sözler duyulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Rüyada kadını dudaktan öpmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını dudağından öpmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işarettir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Rüyada kadının dudağından öpmek ticaret ehli kişi olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kişinin iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments