Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek bazen de rahat geçeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin cübbe giydiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada avukat cübbesi giymek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi cübbe giymek konforunun artacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada savcı cübbesi giymek çektiği sıkıntıların son bulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam cübbesi giymek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite cübbesi giymek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments