Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kep ve cübbe giymek

Rüyada kep ve cübbe giymek

Rüyada kep ve cübbe giymek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kep ve cübbe giymek gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada kep ve cübbe giymek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kep giydiğini görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada asker kepi takmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker kepi görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kep takmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kep atmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kep taktığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezuniyet kepi görmek strese gireceğine, gergin olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments