Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avukat cübbesi giymek

Rüyada avukat cübbesi giymek

Rüyada avukat cübbesi giymek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada avukat cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Rüyada avukat cübbesi giymek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, zenginliğe delalet etmektedir.

Rüyada cübbeli avukat görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada hakim ve avukat görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın avukat görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına inanılır.

Rüyada ünlü avukat görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok avukat görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, beklenmedik kapıların açılmasına işaret eder.

Rüyada bayan avukat görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments