Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam cübbesi giymek

Rüyada imam cübbesi giymek

Rüyada imam cübbesi giymek geçim sorunuyla karşılaşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Rüyada imam cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada imam cübbesi giymek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işarettir.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, borçlarının kapanacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, can bulacağına alamet eder.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cübbe sarık giymek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz cübbe giymek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada mavi cübbe giymek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ferhat çiçek

Selamün aleyküm rüyamda cübbe giymiştim namaza duracaktık ama imamın cübbesinin olmadığını farkettim ve cübbeyi çıkarıp imama kendim giydirdim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Ferhat çiçek

Çok teşekkür ederim