Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savcı cübbesi giymek

Rüyada savcı cübbesi giymek

Rüyada savcı cübbesi giymek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada savcı cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Rüyada savcı cübbesi giymek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın savcı görmek her zaman çok üzgün olacağına, moralinin bozulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada savcıya ifade vermek çeşitli projeler ortaya koyacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan savcı görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada savcı ve hakim görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, şerefe ve izzete, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada savcı olduğunu görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, işlerinin baltalanacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada savcıyı görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada savcı görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments