Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi cübbe giymek

Rüyada mavi cübbe giymek

Rüyada mavi cübbe giymek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada mavi cübbe giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Rüyada mavi cübbe giymek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Rüyada mavi cübbe görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada savcı cübbesi giymek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Rüyada avukat cübbesi giymek mutluluğunun her geçen gün artacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulur.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments