Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avukatlık cübbesi giymek

Rüyada avukatlık cübbesi giymek

Rüyada avukatlık cübbesi giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, kendi işinin sahibi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada avukat cübbesi giymek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada cübbeli avukat görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına alamet eder.

Rüyada evde avukat görmek özlemelerin son bulacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avukat olmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşamının uzun olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada erkek avukat görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işinde verimsiz olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kendini avukat olarak görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments