Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite cübbesi giymek

Rüyada üniversite cübbesi giymek

Rüyada üniversite cübbesi giymek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, derdin sona ereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada üniversite cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada üniversite cübbesi giymek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada mavi cübbe giymek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulur.

Rüyada beyaz cübbe giymek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı cübbe giymek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kazancının günden güne arttıracağına delalet eder.

Rüyada avukat cübbesi giymek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bahtın açık olmasına rivayet eder.

Rüyada savcı cübbesi giymek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments