Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments