Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ceketini giymek

Rüyada birinin ceketini giymek

Rüyada birinin ceketini giymek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çocuklarının fazla olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada eşinin ceketini giymek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin ceketini giymek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kürk ceket giymek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Rüyada mavi kot ceket giymek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek onların güvenini sarsacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni deri ceket giymek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ceket giymek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada kareli ceket giymek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments