Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ceketini giymek

Rüyada eşinin ceketini giymek

Rüyada eşinin ceketini giymek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına inanılır.

Rüyada eşinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin ceketini giymek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sevdiği birini kırmaya, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Rüyada başkasının ceketini giymek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceketi ters giymek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın ceketi giymek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalettir.

Rüyada yün ceket giymek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, eline büyük paralar geçeceğine, sorunların gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert ceket giymek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ceket giymek huzurlu günlerin geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments