Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli ceket giymek

Rüyada kareli ceket giymek

Rüyada kareli ceket giymek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret etmektedir.

Rüyada kareli ceket giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Rüyada kareli ceket giymek yeni mallara sahip olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kareli ceket görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Rüyada kareli etek giymek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada kareli pantolon giymek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kareli elbise giymek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada kareli gömlek giymek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kareli pantolon görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments