Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürk ceket giymek

Rüyada kürk ceket giymek

Rüyada kürk ceket giymek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kürk ceket giymek gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada kürk ceket giymek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada kürk ceket görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada hayvan kürkü giymek hayır ve bereketin artmasına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada kırmızı kürk giymek talihinin artacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yürek yakan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek iyi huylar edineceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kürk giymek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kürk giydiğini görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, dilediği gibi yaşayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments