Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk ceket giymek

Rüyada bordo renk ceket giymek

Rüyada bordo renk ceket giymek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ardından bu kişiye açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada bordo renk ceket giymek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet eder.

Rüyada bordo ceket giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bordo renk elbise giymek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mor renk ceket giymek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, makamının ve ününün artacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada renkli ceket giymek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek borçların kapanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments