Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni deri ceket giymek

Rüyada yeni deri ceket giymek

Rüyada yeni deri ceket giymek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, karlı işler yapacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni deri ceket giymek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Rüyada yeni deri ceket giymek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalettir.

Rüyada yeni deri ceket görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada deri ceket giymek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah deri ceket giymek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalettir.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada yeni ceket giymek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, ismini herkese duyuracağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments