Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ceket giymek

Rüyada siyah ceket giymek

Rüyada siyah ceket giymek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yüklü siparişler alacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet eder.

Rüyada siyah ceket giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada siyah deri ceket giymek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah ceket giymek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah etek ceket giymek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulur.

Rüyada siyah deri ceket görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kadife ceket görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada siyah ceket çıkarmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments