Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kot ceket giymek

Rüyada mavi kot ceket giymek

Rüyada mavi kot ceket giymek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sürekli tartışacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kot ceket giymek gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi kot ceket giymek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada kot ceket giymek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada mavi kot pantolon görmek düşmanına galip geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kot etek görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kot elbise görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kot görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments