Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ceketini giymek

Rüyada sevdiğinin ceketini giymek

Rüyada sevdiğinin ceketini giymek olaylı günler geçireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada sevdiğinin ceketini giymek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, küslükleri bitireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yeni deri ceket giymek işinde de büyük başarılara imza atacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor ceket giymek elinin dara düşmeyeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kareli ceket giymek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah etek ceket giymek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir ceket giymek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, işlerini toparlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments