Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun uzadığını görmek

Rüyada boyun uzadığını görmek

Rüyada boyun uzadığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına alamet eder.

Rüyada boyun uzadığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatının da kolaylaşacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, doğru işler yapacağına, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments