Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek darlanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, her geçen gün başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments