Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada boyun uzadığını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ayıplanacağına delalettir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek kötü noktalara geleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments